Sayın hocalarımız, araştırma görevlilerimiz ve araştırmacılarımız,

"Sürdürülebilir Ve Düşük Maliyetli Malzemeler Içeren Iklime Dayanıklı 3D Yazdırılabilir Bina Bileşenleri (3D-PC): Hassas Nüfuslar Için Düşük Maliyetli ve Yüksek Hızlı Konut Sağlanması" başlıklı 120N990 nolu "Kâtip Çelebi-Newton Fonu" uluslararası projemizin (2020-2024) kapanış çalıştayı 26 Nisan 2024 Cuma günü DR2 Amfi'de gerçekleştirilecektir.

Tarih: 26 Nisan 2024, Cuma

Saat: 9:40 -17:05

Yer: Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, DR2 Amfi

Çalıştay kapsamında Türkiye genelinden çeşitli üniversite ve kurumlardan araştırmacılarımızı bu yeni alan hakkındaki bilgi ve uzmanlıklarını paylaşmaları için davet ettik. Çalıştay programını ekte görebilirsiniz.

Çalıştaya katılmak isteyenler https://bit.ly/4d9effz linkini ya da programdaki QR kodunu kullanarak kayıt yaptırabilirler.

Çalıştayın odak konuları:

· İnşaatta 3 boyutlu baskı teknolojisinin mevcut durumunun tartışılması

· İnşaatta 3 boyutlu baskı için potansiyel kompozitlerin araştırılması

· 3 boyutlu baskı yöntemiyle inşa edilen binaların performansının incelenmesi

· 3 boyutlu baskıyı geleneksel inşaat uygulamalarına entegre etmenin fırsatları ve zorlukları

Çalıştaya katılımınız, bilgi paylaşımına ve fikirlerin değişimine katkıda bulunacak, alanımızda işbirliği ve yenilikleri teşvik edecektir.

Bu heyecan verici konuda yapılacak tartışmalar ve etkileşimlerde sizleri aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımla,

Doç. Dr. Çağla Meral Akgül